کابینت ممبران

کابینت ممبران چیست؟

کابینت ممبران می‌تواند انتخاب خوبی برای دیزاین آشپزخانه شما باشد. ابن مطلب به شما کمک می‌کند با کابینت ممبران بیشتر آشنا شوید، مزایا و معایب آن را بشناسید و انتخاب درست‌تری برای دکوراسیون آشپزخانه خود داشته باشید. انتخاب کابینت مناسب با تنوع زیادی که در بازار دارد می تواند سخت باشد؛ کابینت شما باید هم زمان که با دکوراسیون آشپزخانه‌تان هم خوانی دارد، جنس خوبی داشته باشد؛ کارا باشد و ماندگاری بالایی داشته باشد..
از آن‌جایی که کابینت خانه‌ به ندرت تعویض می‌شود باید هنگام انتخاب آن تمام نکات را در نظر گرفت. اولین نکته‌ای که بهتر است به آن توجه کنید سبک طراحی داخلی کلی خانه‌تان است، وسایل خانه و تجهیزات را متناسب با آن سبک انتخاب کنید .

گاهی اوقات این کار برای تازه کاران سخت است، اگر فکر می‌کنید نمی‌توانید به راحتی سبک طراحی داخلی خانه‌تان را انتخاب کنید یا در انتخاب وسایل و تجهیزات متناسب با آن مشکل دارید متخصصان ما همواره آماده دادن مشاوره رایگان به شما هستند کافی است با ما تماس بگیرید و بهترین انتخاب را داشته باشید.

ممبران به همان روکش روی کابینت گفته می‌شود که به روی کابینت‌های MDF معمولی چسبیده می‌شود.کابینت ممبران که با نام‌های دیگری چون پرس‌ وکیوم، کابینت کلاسیک، کابینت انزوا و کابینت ۳D می‌خوانند، کابینت‌هایی مدرن هستند که با الهام از کابینت‌های کلاسیک و با تکنولوژی جدید دستگاه CNC وارد بازار شده‌اند.

ممبران به همان روکش روی کابینت گفته می‌شود که به روی کابینت‌های MDF معمولی چسبیده می‌شود. این کابینت‌ها ظرافت خاص، طرح‌ها و حکاکی‌های متنوعی دارند.

در کابینت‌های کلاسیک، طراحی‌ها و حکاکی‌های روی چوب با دست انجام می‌شد و به همین دلیل این مدل کابینت بسیار گران‌قیمت بود. در کابینت‌های ممبران این حکاکی‌ها با دستگاه انجام می‌شوند و قیمت به مراتب کم‌تری از کابینت‌های کلاسیک دارند. پس از حکاکی روکشی از جنس PVC و ضد آب روی کابینت کشیده می‌شود و به همین دلیل این کابینت‌ها به کابینت وکیوم نیز مشهور هستند.

 

کابینت ممبران

 

هم‌زمان با ورود دستگاه CNC تحولی در صنعت فلز، شیشه و چوب ایجاد شد و سری جدیدی از کابینت را وارد بازار کرد که امکان حکاکی طرح‌های مختلف روی آن وجود داشت. دستگاه CNC طرح را توسط یک نرم افزار دو بعدی یا سه بعدی (AutoCAD, 3D MAX, Revit, Archicad) شبیه سازی می‌کند و سپس نرم افزار دیگری مانند “رادونیکس” یا “آرت کم” این طرح ایجاد شده را به دستگاه انتقال می‌دهد و دستگاه، طرح را روی چوب، حکاکی می‌کند. سپس قطعه باید به خوبی تمیز شود و گرد و خاکی روی آن نباشد؛ قطعه تمیز را داخل دستگاه پرس وکیوم گذاشته و با ایجاد خلأ و حرارت رو کش را روی قطعه می‌چسبانند.

کیفیت کابینت ممبران وابستگی زیادی به کیفیت دستگاه، چسب و طرح روی آن دارد و اگر کابینت شما در کارگاه‌های بی کیفیت ساخته شود به سرعت فرسوده می‌شوند. تشخیص کابینت‌های با کیفیت از بی کیفیت نیاز به تخصص و شناخت برند‌ها و کارگاه‌ها دارد. قبل از خریدن کابینت خود با متخصصان ما مشورت کنید. یک کابینت بی‌کیفیت آرامش را از آشپزخانه‌ی شما می‌گیرد و برای شما هزینه، دردسر و زحمت زیادی ایجاد خواهد کرد.

کابینت ممبران

یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید در دیزاین آشپزخانه‌ی خود رعایت کنید هم‌گونی و هارمونی، بین تمام اجزای آشپزخانه است. برخلاف تصور عموم که کابینت ممبران تنها با سبک و دکوراسیون داخلی کلاسیک هم‌خوانی دارد، این مدل کابینت به دلیل تنوع در طرح و رنگ، هم در آشپزخانه‌های کلاسیک و هم در دیزاین‌های مدرن دیده می‌شود. کابینت ممبران انواع متفاوتی دارد و دست شما را در انتخاب، بسیار باز می‌گذارد. در ادامه به چند نمونه از کابینت‌های ممبران اشاره می‌کنیم:

  • کابینت کلاسیک: این مدل کابینت ممبران حکاکی بیش‌تری نسبت به دیگر مدل‌ها دارد. اگر از آشپزخانه‌های کلاسیک خوشتان می‌آید این مدل کابینت می‌تواند برای شما مناسب باشد. انواع نقش‌ها و تزیینات کلاسیکِ درخور سلیقه‌ی شما امکان اجرا شدن به عنوان طرح روی درها و دیوارهای کابینت وجود دارد. در مدل کلاسیک از رنگ‌های گرم مانند استخوانی، قهوه‌ای، کاراملی و حتی رنگ‌های خاص و متنوع‌تری مانند سدری و طوسی استفاده می‌شود و حتی امکان ایجاد بافت‌های طبیعی چوب‌های نفیس هم‌چون بلوط، گردو و فندق را برای شما فراهم می‌کند.
  • کابینت ممبران سفید: رنگ سفید کابینت باعث بزرگ‌تر شدن فضا می‌شود و در آشپزخانه‌های کوچک بسیار کاربرد دارد. هم‌چنین رنگ سفید، حکاکی‌های روی کابینت ممبران شما را بهتر نشان می‌دهد و ظرافت این کابینت با رنگ سفید بیش‌تر به چشم می‌آید.
  • کابینت ممبران سیاه: اگر به دنبال ایجاد فضایی استوار و با صلابت هستید، انتخاب رنگ سیاه برای کابینت به شما کمک می‌کند. با کابینت‌های سیاه رنگ‌های دیگر مانند رنگ میوه‌ها و مواد غذایی، رو میزی و تزیینات دیگر نیز جلوه می‌کند و زیبایی دو چندانی به آشپزخانه‌ی شما می‌دهد. رنگ سیاه به دلیل تیرگی زیادش فضا را کوچک‌تر نشان می‌دهد و برای آشپزخانه‌های بزرگ مناسب است. یکی از مشکلات کابینت‌های سیاه سنگین کردن فضای آشپزخانه است که کابینت‌ ممبران به دلیل حکاکی‌هایش این سنگینی را می‌شکنند و یکی از بهترین انتخاب‌ها برای کابینت سیاه هستند.
  • کابینت‌های ممبران ساده: اگر کارایی کابینت برای شما در اولویت قرار دارد یا فضای ساده، آرام و مدرن را بیش‌تر می‌پسندید و با فرم‌های خالص بیش‌تر ارتباط برقرار می‌کنید، کابینت ممبران ساده را انتخاب کنید. این مدل کابینت با روکش یکپارچه، زیبایی و جلوه‌ی مدرنی به آشپزخانه‌ی شما می‌بخشد و روکش پی‌وی‌سی آن بهتر از مدل‌های دیگر نصب شده است و آب و رطوبت در آن نفوذ نمی‌کند و نسبت به روکش‌های ملامینه، وینیل و ام‌دی‌اف های موجود در بازار از کیفیت و ماندگاری بیش‌تری برخوردار است. در دیزاین آشپزخانه با کابینت ممبران ساده، تزیینات را به حد‌اقل برسانید و جزییات را جایگزین تزیینات کلی آشپزخانه کنید. آشپزخانه‌ی خلوت‌تر و مدرن‌تر با این دیزاین هم‌خوانی بیش‌تری دارد و زیبایی را در عین سادگی به خانه‌ی شما می‌بخشد.
  • کابینت ممبران براق: در این مدل کابینت ممبران، روکش کابینت ضخیم‌تر از مدل‌های دیگر و رویه‌ی آن براق و تا حدی شبیه به کابینت‌های گلاس است. این مدل کابینت در آشپزخانه‌های مدرن و دکوراسیون‌های خلوت کاربرد دارد و از کابینت‌های گلاس کم‌تر لکه می‌شود.

مزایا

[tie_list type=”thumbup”]

  • به دلیل روکش پی‌وی‌سی(PVC)‌ای که روی این مدل کابینت کشیده می‌شود، این کابینت در برابر نم و رطوبت مقاوم است و دچار فرسودگی و تغییر رنگ نمی‌شود. این مزیت باعث طول عمر بالای کابینت می‌شود.
  • تمیز کردن آشپزخانه با کابینت‌های ممبران کار ساده‌ای است. لکه‌های روی کابینت خود را کم‌تر نشان می‌دهند و به راحتی پاک می‌شوند.
  • در کابینت ممبران امکان ایجاد تزییناتی مانند تاج، ستون، و بافت های مختلف وجود دارد که کابینت آشپزخانه شما را خاص و منحصر به فرد می کند.
  • این کابینت نسبت به کابینت‌های کلاسیک قیمت بسیار کم‌ تری دارد و ماندگاری آن به خاطر روکش پی وی سی از کابینت‌های دیگر بیشتر است.
  • در این کابینت می‌توان ویترین و در‌های شیشه‌ای را به طراحی آن اضافه کرد.

[/tie_list]

معایب

[tie_list type=”thumbdown”]

  • کابینت ممبران به اجسام تیز حساس است و در برخورد با این اجسام خش می‌افتد و دچار فرو‌‌رفتگی می‌شود. هنگام کار کردن با اجسام تیز در آشپزخانه باید مراقب کابینت‌ها بود که این مشکل آزادی عمل شما در آشپزخانه را کم می‌کند.
  • هنگام ساخت کابینت ممبران یک لایه پی وی سی بر روی ام دی اف بدنه وکیوم می‌شود. اگر طرح روی کابینت زیاد ظریف و نازک باشد لایه پی وی سی به درستی روی کابینت قرار نمی‌گیرد و رطوبت و نم زودتر به بدنه‌ی کابینت نفوذ‌ می‌کند. بهتر است که در کابینت ممبران طرح‌های نسبتن درشت‌تر را انتخاب کنید و از انتخاب طرح‌های بیش از حد ظریف بپرهیزید.
  • یکی از معایب عمده کابینت ممبران، وابسته بودن بیش از حد آن به کابینت‌سازان است؛ مرغوبیت رویه‌ی ممبران این مدل کابینت، بستگی زیادی به کیفیت دستگاه و کارگاهی دارد که در آن ساخته می‌شود. اگر مرحله وکیوم با کیفیت پایین و یا چسب نامرغوب انجام شود عمر کابینت را پایین می‌آورد و رطوبت زودتر به آن نفوذ می‌کند. چسب نامرغوب به مرور زمان شل می‌شود و باعث ول شدن یا باد کردن روکش کابینت می شود. اگر جنس پی وی سی کابینت بی کیفیت باشد پس از مدتی دربرابر نور آفتاب تغییر رنگ می‌دهد.

[/tie_list]

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید